tisdag 12 oktober 2010

Förra veckan på temat produktivitet och innovation

Förutom upprop i Riksdagen, talmansval och annat så ägnade jag en hel del av tiden förra veckan åt mitt arbete som ordförande för Produktivitetskommittén. Dels hade vi kommittémöte med bra diskussioner och förslag att jobba vidare med under hösten.



Sedan var jag med på Byggvärldens/Affärsvärldens konferens "Framtidens infrastruktur". Jag berättade om regeringens arbete inom området och vårt uppdrag i Produktivitetskommittén. Fick många bra synpunkter och förslag att jobba vidare med. Känns som att det börjar hända saker inom anläggningsbranschen. Flera goda exempel kommer fram vilket känns lite ovant eller som någon sa "annars brukar det mest handla om att projekten blir dyrare och hela tiden försenade á la Hallandsåsen". Men det var inte bara jag som var inbjuden att tala. Vi fick också höra om flera goda exempel.



Mer information om konferensen finns här.

2 kommentarer:

  1. Malin, så kul att allt är hej och hå och visionerna är så fina och alla människor ska få det bra.
    Men varför tappar m 25 procent av sina väljare i Täby? Varför orkar varken du eller Leif eller Sofia eller någon annan moderat i Täby ens andas om att vi kanske har skäl att tänka om?
    Nu sitter M, d v s Gripestam, och kör en enmansteater i förhandlingarna som blir förödande i första hand för M i Täby men dessvärre också för kommunen.
    Jag tror på alliansen, och hoppas att få stöd från dig och andra kloka moderater som vågar visa nog politiskt mod att hävda alliansens politik även i Täby.
    Och ingen av oss vill väl att M ska få 35 proc i kommunen 2014.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Visioner måste man ha och också ständig arbeta med att förnya sin politik, så också i Täby. Det arbetet pågår samma sak med att bilda en stark Allians i Täby och det är många moderater som är delaktiga i det arbetet. Håll utkik så kommer det snart mer info om hur Täby ska styras de kommande fyra åren och vilken politik som Alliansen ska driva.

    SvaraRadera