tisdag 7 september 2010

Knackeli-knack och Mona har inga problem med kommunister

I går kväll var Täby med i super-knacken där Moderater i cirka hundra kommuner i Sverige deltog. Många dörrar som knackades och många bra samtal. Valrörelsetempot är redan högt men växlas nu upp än mer. Ikväll blir det mer knackning.

Det händer och sker så mycket nu, allt med syfte att få väljarna att ge Alliansen fortsatt förtroende att styra Sverige.

En reflektion är att folk nu verkligen börjar få upp ögonen för att för första gången kan vi få kommunister i en svensk regeringen. Hallå, Berlinmuren revs för 20 år sedan!

Förresten, på det temat vill jag här klippa in vad Mona Sahlin svarade på frågan om kommunister i en svensk regering under en chatt hos DN för någon vecka sedan.

Från DN chatten:
Kommunist i ev: Förstår inte vad ni tänkte på när ni gick med i samarbete med Ohly. En kommunist i en ev framtida regering? Hallå? Muren föll för 20 år sedan...

Mona Sahlin: Jag har i hela mitt liv bekämpat kommunism och andra totalitära ideologier. Men du har rätt. Muren föll för 20 år sedan - och Lars Ohly, Maria Wetterstrand, Peter Eriksson och jag vill byta regering i Sverige 2010.


Snacka om goddag-yxskaft-svar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar