fredag 21 november 2008

Moderatkvinnorna

Igår kväll var jag inbjuden till en träff med moderatkvinnorna i Stockholms län för att prata om infrastruktur och trafik. Det är alltid lika roligt att få prata om vikten av en fungerande infrastruktur för att samhället och vardagen ska fungera. Sedan berättade jag om de satsningar som Alliansen gör via närtidssatsningen och den nya infrastrukturpropositionen.

Till träffen var även Alexandra Charles, legendarisk nattklubbsdrottning och numera ordförande för 1,6 miljonerklubben, inbjuden. Alexandra pratade om starten och arbetet med 1,6 miljonersklubben. De 1,6 miljonerna står för det antal kvinnor som är över 45 år. En stor och betydelsefull grupp som många gånger glöms bort. Huvudsyftet med klubben är att arbeta för bättre hälsa för främst kvinnor och vikten av forskning även på och för kvinnor. Det var intressant och tänkvärt att lyssna på.

Ordförande för moderatkvinnorna i Stockholms län, Isabella Jernbeck, tillika min bänkkamrat i riksdagen, presenterade innehållet i Alliansens budget för 2009. Sänta skatter, stora satsningar ...

Kvällen bjöd alltså på både "hårda" och mjuka frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar