onsdag 7 oktober 2009

Måndagskampanj i Täby

På måndagarna brukar vi moderata riksdagsledamöter från Stockholms län besöka en kommun varje vecka. Alla ledamöter är inte med varje gång, men vi brukar vara ett par tre stycken plus några politiska sekreterare. Denna vecka var det dags för Täby där jag tillsammans med Lars Lindblad och Isabella Jernbeck och våra politiska sekreterare gjorde tre besök.

Först besökte vi företaget Big Image som arbeter med bilder i storformat och då menar jag riktigt stora. Det var otroligt intressant och lärorikt och det är alltid lika trevligt att få träffa en riktig entreprenör. Enligt vd:n så sysslar inte företaget med storformatsbilder utan med storformatsupplevelser.

Sedan träffade vi NCC och företrädare för tekniska kontoret på Täby kommun för en presentation av "Täbykonceptet". Det är ett partneringavtal för drift och underhåll av vägar, gator , grönytor, parker och lekparker.

Dagen avslutades med att vi fick veta mer om "Täbyinitiativet" som är ett projekt för att åstadkomma ett fritt fjärrvärmenät där kunden har valfrihet vad gäller val av leverantör. Jag vet en hel del om detta redan, men det var intressant att få ge mina riksdagskollegor mer information om detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar